mandag, d. 28. juni, 2010
Fødselsdag forpligter jo at man laver en kage. Så det måtte jeg jo hellere gøre til mit kursushold 😀 Det blev en kage bestående af drømmekage-bunde og fyld af tobleronecreme 😀 Jeg havde fortalt mine medkursister omkring kagen, så de glædede sig helt vildt til at smage den. Og heldigvis blev deres mange forventninger indfriet, da de var vilde med kagen – både i smag og udseende 😀
Jeg havde så lidt kage til overs, og gik ind med det resterende til personaleafdelingen på Herningsholm Erhvervsskole, da det jo ligeså godt kunne blive spist + hvis det nu kunne føre et job med sig, så ville det jo være dejligt 😀 Alle kneb gælder når man er ledig 😛 Desværre kunne de ikke tilbyde mig et job, da det ikke var den, der stod for behandlingen af ansøgningerne. Men de var meget, meget positivt overraskede over kagen, og synes det var virkelig sødt af mig, at komme ind med det resterende kage – specielt fordi de var ved at gå sukkerkolde på daværende tidspunkt 😛
Nå, men jeg valgte af dekorere mig tredje kage med indfarvet fondant og nogle sukkerkugler i sølv. Sukkerkuglerne limede jeg fast med lidt glasur, som jeg havde farvet samme lilla farve som fondant-blomsterne 🙂
Kategori(er): Dekoration af kager, Gastronomi, Kager, Snik snak
Tags: Drømmekage-bunde, Herningsholm Erhvervsskole, kursus, personaleafdelingen, sukkerkugler, tobleronecreme
hvor stor er den form du bagte kagen i og blev den høj nok. Har tænkt at bage din opskrift på lørdag da jeg skal lave en lagkage hvor der skal alm kage creme imellem havde jeg tænkt, og så har jeg købt et sukkerfoto der skal på og flødeskum rundt i kanten, derfor er størrelsen på formen vigtig
Hej Gitte,
Den form, jeg bagte kagen i, målte 26×16 cm. og synes kagen havde en fin højde – nok ca. 5-7 cm. med fyld i 🙂 Men bare du har en lille bradepande, så bør det vist være fint nok i størrelsen 🙂