torsdag, d. 29. april, 2010
Denne opskrift på tobleronecreme er super nem og superlækker. Jeg har indtil videre brugt den i en lagkage 🙂 Jeg regnede med at man godt kunne halvere opskriften, hvis man kun skulle have tobleronecremen i ét lag, men synes der blev lige lidt nok. Altså det kan sagtens gå, men jeg vil nok prøve at lave hele portionen næste gang. Derudover så synes jeg min blev pisket lige rigeligt. Der skal ikke ret meget til, før det bliver stift. Den skal laves dagen før, man skal bruge den. Men godt, det smager den altså 😀
Smelt chokoladen sammen med fløden over vandbad. Hvis man holder godt øje med den, og smelter det over svag varme, kan man godt undlade at smelte det over vandbad. Men vær forsigtig, da det ellers nemt kan brænde på. Varm det hele godt igennem.
Stil på køl til næste dag.
Pisk tobleronemassen igennem til den stivner og anvend den i fx en lagkage.
Kan også laves med andre chokolader. Fx skildpadder, orangechokolade osv.
Kategori(er): Desserter/Is, Gastronomi
Tags: lagkage, tobleronecreme
Hejsa 🙂
Vil lave den tobleronecreme i morgen, og da jeg var inde og købe toblerone idag i netto, så jeg man kan købe to slags toblerone, plejer du at købe den almindelig guleindpakning med mælkechokolade? Eller den mørke indpakning med mørk chokolade?
Hej Lone,
De gange, jeg har lavet tobleronecreme har jeg anvendt den helt almindelige i gul indparkning 🙂
Ive learn some excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to create such a fantastic informative web site. dkcegekfcege
Hej. Jeg skal lave din tobleronecreme til en kage til 25 mand. Hvor meget fløde og hvor meget chokolade tror du jeg skal bruge til et lag?