tirsdag, d. 30. oktober, 2012
For efterhånden flere uger siden havde vi besøg af min veninde plus kæreste til noget sammenskuds-frokost. Der blev serveret alle mulige lækre retter – en af dem var bl.a. sprød tortilla pizza med pastinakker, persillerødder, rosmarin og rød pesto.
Det er super simpelt at lave, og tager under 30 minutter – og så er det ret så lækkert. Opskriften er oprindelig fra Sæson for god smag – synes der er så mange gode og lækre opskrifter derinde, så har da også efterhånden fået afprøvet flere af dem.
Jeg lavede 4 tortilla pizza’er, og til det brugte jeg:
Læg tortillapandekagerne 2 og 2 på bageplader med bagepapir.
Skræl pastinakkerne/persillerødderne, og skræl tynde skiver på langs med en gulerodsskræller.
Fordel skiverne ovenpå de 4 pandekager, drys med lidt friskhakket rosmarin, dryp olie over og fordel osten over det hele.
Krydr godt med salt og peber.
Bag pizzaerne i en 210 grader varm ovn i ca. 15 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
Skær dem i slices og server den røde pesto til.
Kategori(er): Gastronomi, Mellemmåltid
Tags: persillerødder, rosmarin og rød pesto, Sprød tortilla pizza med pastinakker, tortillapandekager
Sikke en god ide, hvor ser den lækker og sprød ud!
Hej Trine,
Det smagte også super godt 😀
Knald go ide, den skal prøves, ser så lækre ud.og så til et glas liflig hvidvin.
Hej Lis,
De er også super lækre 🙂