Sprød tortilla pizza med pastinakker, persillerødder, rosmarin og rød pesto

tirsdag, d. 30. oktober, 2012

For efterhånden flere uger siden havde vi besøg af min veninde plus kæreste til noget sammenskuds-frokost. Der blev serveret alle mulige lækre retter – en af dem var bl.a. sprød tortilla pizza med pastinakker, persillerødder, rosmarin og rød pesto.

Det er super simpelt at lave, og tager under 30 minutter – og så er det ret så lækkert. Opskriften er oprindelig fra Sæson for god smag – synes der er så mange gode og lækre opskrifter derinde, så har da også efterhånden fået afprøvet flere af dem.

Jeg lavede 4 tortilla pizza’er, og til det brugte jeg:

  • 4 tortillapandekager
  • 1 pose revet ost
  • 300 g pastinakker/persillerødder
  • Et par spsk friskhakket rosmarin
  • Lidt olie
  • Salt og peber
  • 1 glas rød pesto

Fremgangsmåde

Læg tortillapandekagerne 2 og 2 på bageplader med bagepapir.

Skræl pastinakkerne/persillerødderne, og skræl tynde skiver på langs med en gulerodsskræller.

Fordel skiverne ovenpå de 4 pandekager, drys med lidt friskhakket rosmarin, dryp olie over og fordel osten over det hele.

Krydr godt med salt og peber.

Bag pizzaerne i en 210 grader varm ovn i ca. 15 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

Skær dem i slices og server den røde pesto til.

Kommentarer

  1. Sikke en god ide, hvor ser den lækker og sprød ud!

  2. Hej Trine,
    Det smagte også super godt 😀

  3. Knald go ide, den skal prøves, ser så lækre ud.og så til et glas liflig hvidvin.

  4. Hej Lis,
    De er også super lækre 🙂

Afgiv en kommentar

You must be logged in to post a comment.

floral decoration