Pastagratin

tirsdag, d. 6. april, 2010

Pastagratin

Aftensmaden bestod af denne pastagratin. Den smager super godt, og man kan sagtens bytte grøntsagerne ud med andre, hvis man lige skal tømme køleskabet eller bare har lyst til andre grøntsager. Fordelen ved netop disse grøntsager er de varierende farver. Det giver et bedre udseende og ser mere indbydende ud 🙂

Opskriften passer til 4 personer

  • 250 g. pasta
  • 2 tsk. olie
  • 2 løg el. porre i skiver
  • 2 dl. majs (plejer bare at tage en alm. dåse)
  • 3-4 gulerødder i tern
  • 1 pakke skinkestrimler
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. tørret basilikum

Æggemasse

  • 3 æg
  • 2 dl. mælk
  • 1 tsk. salt
  • Peber
  • Evt. 4-5 tomater i skiver

Fremgangsmåde

Pastaen koges efter anvisning på posen. Hældes i et smurt ovnfast fad. Løg el. porre svitses i olien sammen med gulerødderne. Majs og skinkestrimlerne tilsættes et øjeblik. Krydres med paprika og basilikum. Blandingen kommes i pastaen og vendes rundt.

Æg, mælk, salt og peber piskes sammen og hældes over fadet. Tomatskiverne kan evt. fordeles herpå. Tilberedes i ovn ved 200 grader i ca. 40 min.

Kommentarer

  1. Du laver altså så lækker mad 🙂

  2. Jeg takker mange gange 😀

  3. Hej Carina,

    Lige den type opskrift jeg var på udkig efter, thumbs up 😉

  4. Hej Rene,
    Super, håber du kan lide det 🙂

floral decoration