tirsdag, d. 26. juli, 2011
I aften skal vi have en lækker grydestegt kylling, og hvad passer bedre til end en nem og mild hjemmelavet agurkesalat? Derfor gik jeg i går i gang med forberedelserne, og lavede denne lækre og velsmagende agurkesalat, som min mor og far i fællesskab har brygget opskriften på.
Agurkesalat er jo simpelthen så simpelt at lave, at selv den mindst køkkenmindet person, kan finde ud af det. Derudover kræver det jo ikke ret mange ingredienser, som oven i købet er billige, og så smager det 10 gange bedre end købe-agurkesalater.
Til opskriften på denne lækre og milde hjemmelavede agurkesalat skal der bruges:
Bland eddike, vand, sukker, salt og peber i en skål og rør rundt til sukkeret er opløst i vandet.
Riv agurkerne i skiver på et rivejern, og læg dem i eddike-dressingen.
Lad agurkerne stå med låg på og lagre i 1 døgns tid inden de skal bruges.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi
YES, endelig én der kunne give mig en opskrift, der er med mål. Tak. 🙂
VH
Karina
Hej Karina,
Ha ha det er måske ikke nemt at finde? Men håber du kan bruge opskriften så 😀
Nu har jeg ikke søgt så voldsomt på nettet, men har spurgt i min omgangskreds, og der har alle svarene – UDEN undtagelse – lydt på “lidt peber”, “nok eddike”, “rigeligt sukker” – altså rimeligt vage når man som jeg på ingen måde har lyst til at smage sig frem til, om lagen evt. kunne have den rette blanding… 😀
Ah ja ok, så er det da meget heldigt at du her har en opskrift på en rigtig god blanding 😀
Hejsa
En super lækker klassisk opskrift 😉 smager så dejligt , men et super godt tip er at lægge agurkerne i en rist et par timer eller gør som jeg selv rulle dem ind i et tøtr klæde og lige rulle det sammen og vride det værste væde af dem inden de kommer i lagen , det gir en mere intens smag virkeligt lækkert 😉
Hej Vibeke,
Mange tak for tippet 🙂 Ja, det smager virkelig lækkert sådan noget 😀
Hej Carina.
En super god opskrift. Men jeg tænkte på
om der skal tilsættes lidt atamon hvis det skal holde
i længere tid, altså hvis det hele ikke bliver brugt
på en`gang.
Hej Britta,
Dejligt at det faldt i god jord 🙂
Jeg må indrømme, at agurkesalaten aldrig har holdt så længe hos os – vi har altid spist det hele indenfor få dage. Men man kunne garanteret godt tilsætte lidt atamon i det.