tirsdag, d. 20. marts, 2012
Der stod burittos på madplanen i dag, men havde ikke lige lyst til den sædvanlige version, og miksede en ny opskrift sammen. Så aftensmaden bestod i stedet for af Karry-krydret oksekøds-burritos med agurke- mangosalat og appelsin-dressing – det er absolut ikke sidste gang, vi får den version. Det var godt nok et lækkert alternativ 😀
Jeg var speciel vild med mangoen og appelsin-dressingen, som lige gav retten et ekstra pift af både friskhed og syrlighed, hvilket var godt den til karry-krydrede burrito.
Til 4 personer er der brugt:
Svits det hakkede løg og hvidløg i en gryde, og tilsæt herefter oksekødet.
Lad det brune og krydr med karry, salt og peber.
Fordel en håndfuld ost på hver tortilla-pandekage, og læg herefter ca. 1-2 grydeske-fulde oksekød på. Pak burritos’ne, så fyldet ikke falder ud.
Bag dem i en 180 grader varm ovn i ca. 15 minutter til de bliver let gyldne.
Skræl mangoen, og skær den i fine, tynde både.
Halver agurken, fjern det våde/kernerne og skær dem i skiver.
Tilsæt feldtsalaten til mangobådene og agurkeskiverne.
Til dressingen blandes saften fra 1 appelsin med ca. ½ dl olie – smag til med salt og friskkværnet peber.
Server salaten med de varme burritos – man kan med fordel server en klat creme fraiche til burritos’ne.
Hej Smukke 😉 Mmmm det ser da mega lækkert ud, hvilken olie bruger du til dressingen? Knus
Heysa Charlotte 😉
Jeg har såmænd bare brugt solsikkeolie 🙂
Det ser ud som en rigtig lækker alternativ opskrift på burritos – den kommer på prøve-listen
Hej Anne,
Det var også rigtig lækkert 😀