torsdag, d. 18. oktober, 2012
For nogle dage siden bestod aftensmaden af denne skønne og farverige Efterårssalat med pærer, gulerødder, avocado, sennep- og hvidløgsdressing og stegte kyllingebrystfileter. Elsker når der er farver på maden, man bliver så glad af dem 😀 Og når det så også smager lækkert og forholdsvis sundt, så er det jo bare en bonus 😉
Det er simpelthen så nemt at lave, og det er faktisk stegning af kyllingefileterne, der tager længst tid. Og så elsker jeg bare denne dressing – kan næsten ikke få nok af den 😉
Til 2 personer blev der brugt:
Steg kyllingefileterne til de er færdigstegte.
Skyl salatbladene og hæld dem i en skål.
Skræl og riv guleroden, og tilsæt den i salatbladene.
Pærerne halveres og skæres i kvarte. Kernehuset/stilken fjernes og de skæres i tynde både – vend dem i salaten.
Avocadoen halveres, skallen fjernes og den skæres i mindre tern.
Bland ingredienserne til dressingen sammen.
Skær kyllingefileterne ud i pæne skiver, og server dem sammen med salaten og dressingen. Drys evt. lidt hasselnødder over retten.
Sikke en flot salat 🙂
Mange hilsner
Birthe
Hej Birthe,
Mange tak 😀