søndag, d. 21. april, 2013
Sidste weekend havde vi ½ bakke feldsalat, der skulle bruges. Man kunne jo sagtens købe mere salat, og gøre brug af salaten på denne måde. Jeg valgte dog at lave en lækker Pasta-ret vendt i rød pesto med timian, rødløg og feldsalat. Virkelig en lækker ret, som vi skal have inden for en nær fremtid igen – og som bonus, så er den nem at lave, og kræver kun ganske få ingredienser. Kort og kort så er det en dejligt ret, når det skal gå hurtigt og smage godt 🙂
Nedenstående opskrift rækker til 3-4 personer.
Pasta koges i let-saltet vand i ca. 5 minutter.
Rødløg halveres, skæres over på langs og herefter i tynde skiver i tern. Det blandes med skyllet feldsalat og timianblade.
Den færdigkogte pasta vendes med lidt olie og rød pesto.
Ved salaten i – krydr med salt og peber. Serveres gerne med ekstra friskkværnet peber.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi
Tags: få ingredienser, nem, Pasta-ret vendt i rød pesto med timian, rødløg og feldsalat