Fantastiske, store og luftige hjemmebagte chokoladeboller

lørdag, d. 13. oktober, 2012

Findes der noget bedre end nybagte chokoladeboller? Nej, vel – og derfor fik jeg lavet en omgang af disse fantastiske, store og luftige chokoladeboller i dag, da vi havde et par venner på besøg.

Opskriften er denne – en genganger, som absolut godt kan tåle gentagelse. Elsker simpelthen disse boller. De bliver lækre og store, og ikke sådan nogle små kanonkugler, der hverken er til at skære eller tykke i.

Opskriften rækker til cirka 12, store og luftige chokoladeboller – og til disse lækkertheder bruger jeg 200 g hakket mælkechokolade. Chokoladen kan man udskifte efter præference – men i chokoladeboller, kan jeg bedst lide en almindelig lys mælkechokolade.

Og nu hvor efterårsferien står for døren for mange, er disse absolut en oplagt mulighed at gå i krig med at bage 😉

Kommentarer

  1. Tro mig, disse boller befinder sig allerede på min to-do! Det har de gjort siden jeg fandt dit sidste indlæg om dem. De ser absurd lækre ud! :)

  2. Hej Maiken,
    De er altså også virkelig lækre 😀 Heldigvis var der også lige nok til et par stykker i fryseren 😉

  3. Mums, der ser vel nok lækre ud. Dem må jeg vist hellere få afprøvet :-)

    Mange hilsner
    Birthe

  4. Hej Birthe,
    Mange tak – de er også virkelig lækre 😀

Afgiv en kommentar

You must be logged in to post a comment.

floral decoration