Sommersalat med stegt kylling, nektariner, samt ristede græskarkerner og sesamfrø

fredag, d. 3. juni, 2011

I dette herlige sommervejr vi har i disse dage, er det rart med noget let og lækkert til aftensmad. Derfor fik vi i går aftes denne lækre sommersalat med stegt kylling, nektariner, samt ristede græskarkerner og sesamfrø. Det er en opskrift jeg fik af en debattør, som skulle have fået den fra et nyere nummer af Spis Bedre.

Det var rigtig nemt at lave og smagte som sagt virkelig let og lækkert. Så det bliver i hvert fald lavet en anden gang på et tidspunkt.

Til 2 personer blev der brugt:

Salaten

  • 2 kyllingefileter
  • ½ agurk
  • 1 rød snackpeber
  • 3 nektariner
  • Ca. ½ hovedsalat
  • En god håndfuld blandet sesamfrø og græskarkerner

Dressing

  • 1 spsk karry
  • 1 spsk lys balsamicoeddike
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk honning

Fremgangsmåde

Steg kyllingefileterne til de er gennemstegt. Lad dem afkøle lidt, og sker dem herefter i tern.

Imens kyllingefileterne steges, forberedes de andre ingredienser.

Bred græskarkerner og sesamfrø ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist dem i en 160 forvarmet ovn i ca. 10 min. Lad dem herefter afkøle.

Skær agurken i tern, og snakpeberen i mindre stykker. Bland det i en skål sammen med revne salatblade. Skær nektarinerne i både og tilsæt dem i salaten. De semi-afkølede kyllingtern tilsættes sammen de ristede græskarkerner og sesamfrøene.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten. Servér straks.

floral decoration