mandag, d. 9. april, 2012
Vi havde et par venner på besøg i går, og aftensmaden bestod derfor af nogle SUPER lækre, rustikke sandwich-burgere med mediumstegte oksekødsstrimler, guacamole og sprøde tortillachips. Holdt da op det var bare så lækkert. Det er nok en af de bedste hjemmelavede sandwich-burgere, jeg længe har smagt. Utroligt hvad godt brød, dejligt oksekød og gucamole kan gøre ved en ret 😉
I stedet for kedelige købe-burgerboller, valgte jeg selv at bage nogle virkelig lækre, og rustikke valnøddebrød med timian, oregano og friskpresset appelsinsaft. En verden til forskel. Og jeg var da heller ikke i tvivl om vores venners reaktion 😀
I denne ultimative lækre sandwich-burger blev der tilføjet mediumstegte minut-steaks – skåret i skiver, salat, halverede cherrytomater, sprødstegte baconskiver, løgringe, frisk oregano, en lag burgerdressing på den nederste del af bollen, og en lækker gucamole bestående af 2 moste avocadoer, lidt hakkede cherrytomater, 1 fed hvidløg, samt citronsaft og salt og peber.
Til hele herligheden blev der serveret sprøde tortillachips, som lige gav et ekstra pift.
Det ser SÅ lækkert ud 🙂
Den ser rigtig lækker ud. Og ja Goucamole er altid godt 🙂
jeg har også fornyligt lavet burger med strimlerne af en flank steak. Du kan se den på min Blog 🙂
Hej Mark,
Det var også virkelig, virkelig godt 😀
Hej by Busk,
Mange tak 🙂 Åhh den burger, ser også rigtig lækker ud 😉