tirsdag, d. 30. marts, 2010
Aftensmaden i går bestod af hjemmelavet pizza 🙂 Det er jo altid godt, og man kan jo variere fyldet som man har lyst til 🙂 Lige for tiden plejer vi at brune oksekød tilsat løg, hvidløg, oregano salt og peber, og flåede tomater. Når massen kommes oven på dejen lægges champignon, peberfrugter i tern, og ananas (på halvdelen) på samt revet ost 🙂
Jeg har brugt følgende opskrift på dejen:
Rør gæren ud i lunket vand. Tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen sammen og stil den til hævning ½-1 time.
Slå dejen ned og pres luften ud. Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord. Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir.
Buk kanten af dejen 1 cm ind hele vejen rundt, så kanten bliver lidt tykkere. Kom det selvvalgte fyld på.
Bag pizzaen midt i ovnen ved 225 grader i 15-20 min.
Kategori(er): Aftensmad, Brød, Gastronomi
Tags: grovmel, hjemmelavet pizza