søndag, d. 18. april, 2010
Jeg fik en ustyrlig trang til at afprøve denne opskrift på tynde sesamkiks i dag. De smagte rigtig godt, synes jeg. Jeg tror de vil egne sig rigtig godt til et ostebord. De smager nemlig af de kiks, man altid får dertil 😛 Dem her blev dog meget store, så man kunne sagtens lave dem lidt mindre.
Opskriften er denne – hvis man ikke laver dem mindre, bliver der 12 kiks ifølge opskriften.
Smelt smørret og hæld vand og salt i. Kom blandingen i en skål, tilsæt mel og ælt godt. Dejen deles i 12 kugler, der trykkes flade. Rul hver kugle tyndt ud og drys med sesamfrø på begge sider. Rul dejen ugen til den er næsten gennemsigtig. Læg hvert dejstykke på en bageplade beklædt med bagepapir.
Ovnen opvarmes til 240 grader.
Bages i ca. 4 min. på hver side eller til de bliver gyldne.
Kategori(er): Brød, Gastronomi, Mellemmåltid
Hvor meget salt skal der bruges? 🙂
Hej Katrine,
Hov, godt du lige gjorde mig opmærksom på fejlen 🙂
Der skal 1 tsk. salt i 🙂
Super dem vil jeg da prøve at lave 🙂
Håber du kan lide dem 🙂