fredag, d. 23. juli, 2010
Her den anden aften lavede jeg en omgang Marokkanske kødboller til aftensmad. Mener opskriften stammer fra en diabetes-venlig-bog, så retten i sig selv er forholdsvis sund. Har efterhånden lavet det mange gange, men smagen bliver jo ikke ringere af den grund. Elsker kombinationen af de forskellige krydderier sammen. Bl.a. kanelen som jo ikke er noget man så tit bruger sammen med kød.
Oksekødet blandes med løg, hvidløg, persille og krydderier.
I en sautepande varmes tomater, tomatpuré og gurkemeje op.
Farsen formes til boller og lægges i saucen. Koges indtil de er nok, ca. 15 min. Vendes en enkelt gang.
Servers med pastaskruer og evt. broccoli.
Saucen kan evt. jævnes, hvis man synes, den er for tynd.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi, Sund mad
Tags: diabetes-venlig-bog, kanel, kød, krydderiet, Marokanske kødboller, sund