Mandel-splitter i mørk chokolade med frysetørret hindbær

lørdag, d. 15. december, 2012

Normalvis plejer jeg kun at anvende mandler til pynt i min konfekt, men i år havde jeg lyst til at prøve at blande nogle mandel-splitter i noget mørk chokolade, og blande lidt frysetørret hindbær i.

Synes de ser så fine ud med den mørke chokolade og de fine røde hindbær.

Det er super nemt at lave, og var det af årets konfekt, der tog kortest tid. Jeg målte ikke af, hvor meget jeg brugte af ingredienserne- blandede det bare sammen, til jeg synes det så fint ud 😛

Der skal bruges:

  • Mørk chokolade
  • Mandel-splitter
  • Frysetørret hindbær

Fremgangsmåde

Smelt 2/3 mørk chokolade over vandbad, tag det af varmen, og tilsæt den sidste 1/3 af chokoladen til det er smeltet.

Bland mandlerne og de frysetørrede hindbær i, og fordel det i nogle små fine forme.

Drys med lidt frysetørret hindbær som pynt.

Afgiv en kommentar

You must be logged in to post a comment.

floral decoration