Kyllingestrimler i grøntsagsflødesauce med grøn karrypasta, hvidløg, gulerødder og kogte risnudler

tirsdag, d. 2. april, 2013

Rester behøver absolut ikke at være kedeligt – faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en omgang spændende og velsmagende aftensmad – hvis man udnytter sin kreativitet. Og det blev hermed gjort i en af påskedagene, hvor butikkerne alligevel havde lukket.

Vi havde nemlig et lille ½ glas grøn karrypasta, som skulle bruges, 1/4 l fløde, ½ grøn peberfrugt og ½ pakke risnudler. Når man mixer dette sammen med nogle andre grøntsager og lidt kyllingestrimler, så får man denne super lækre ret –  som jeg har valgt at kalde Kyllingestrimler i grøntsagsflødesauce med grøn karrypasta, hvidløg, gulerødder og kogte risnudler. Det var simpelthen så godt, og noget, der helt sikkert skal laves igen.

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • ½ grøn peberfrugt
  • 2 spsk grøn karrypasta
  • 1/4 l fløde
  • 2 kyllingefileter i strimler
  • ½ pakke risnudler
  • 1 par håndfulde friskhakket persille

Fremgangsmåde

Løget halveres og skæres i kvarte skiver. De kommes i et ovnfast fad med 2 fed presset hvidløg.

Gulerødderne skrælles, halveres på langs og skæres i skrå skiver, og lægges i fadet sammen med en peberfrugt skåret i mindre skiver.

Vend grøntsagerne rundt i karrypasta, krydr med salt pg peber og hæld fløden ved. De små-simrer i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter – husk at røre rundt i grøntsagerne med jævne mellemrum, da fløden ellers skummer over.

Steg imellem tiden kyllingestrimlerne på en pande, og krydr med salt og peber.

Risnudlerne koges som anvist på posen.

Når grønsagerne er færdige, vendes kyllingestrimlerne i retten, og et par håndfulde friskhakket persille tilsættes.

Server retten med det samme med risnudlerne.

floral decoration