tirsdag, d. 19. juni, 2012
For lidt tid siden bestod aftensmaden af en skøn broccolitærte med bacon og sauterede løg. Lækker og fyldig tærte, bedre ord kan vidst ikke beskrive den.
Tærten er ret nem at lave, men man skal dog beregne lidt ekstra tid i forbindelse med kogning af broccoli, stegning af bacon og løg. Vi har fået denne tærte nogle gange før, og den er lige god hver gang, og så mætter den ret godt 🙂
Til 4 personer/1 tærte skal der bruges
Kog broccoli-buketterne i letsaltet vand til de er blevet let møre – held vandet fra.
Steg baconternene på en pande til de er brune, læg dem tilside i en skål/tallerken, og sauter løgene på panden.
Rul dejen ud, og fordel den i en oliesmurt tærteform.
Fordel broccoli-buketterne hen over dejen, samt de sauterede løg og bacon i tern.
Pisk 3 æg sammen med 2 dl mælk – bare sådan let i det, så det lige bliver blandet. Krydr med salt og peber, og hæld massen over tærten.
Fordel tilsidst en pose revet ost ud over tærten, og sæt den ind i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter – eller til æggemassen er stivnet.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi
Tags: Fyldig broccolitærte med bacon og sauterede løg, revet ost