søndag, d. 17. oktober, 2010
I anledning af et længe ventet besøg af en veninde, fik vi Flanksteak serveret med råsyltede balsamicobrombær, kartoffeltårne og lynstegte æblebåde til aftensmad. Åhh det er så lang tid siden, jeg har fået flanksteak, så nu synes jeg det skulle være – specielt fordi denne ret er meget nem at lave (og det var jo et must, når der skulle sludres rigtig meget, så man endte med at få ondt i halsen :P). Det der tager længst tid, er kartoffeltårnene, men de er hele ventetiden værd 😀
Tilbehøret bestod bl.a. af nogle lynstegte æblebåde. Æblerne skæres i både, og kerner og stilk fjernes. De svitses let på en pande med olie, og krydres med salt og peber.
Flanksteaken blev brunet ved høj varme (for at lukke kødet porrer), krydret med salt og peber, og stegt ved middelvarme i 6-8 min. på hver side. For at få det hele til at passe sammen, lod jeg flanksteaken trække nogle minutter under noget stanniol.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi
Tags: Flanksteak, kartoffeltårne, lynstegte æblebåde, råsyltede balsamicobrombær