Farverige M&M’s cookies med havregryn

onsdag, d. 4. april, 2012

Farverige M&M’s cookies med havregryn

Sidste fredag fik kæresten lyst til at tage cookies med på arbejde – så som den gode og søde kæreste jeg er, stod jeg op kl. 5.45 for at bage cookies, som han kunne nå at få med 😛 Det skal lige siges, at det ikke er noget jeg gør særlig tit, men det var faktisk ret hyggeligt at stå der tidligt om morgenen for at bage.

Da kæresten arbejder i en stor international børnetøjs-virksomhed, faldt valget på nogle dejlige farverige M&M’s cookies. Ihh de var så fine.

Jeg brugte denne basis-opskrift på chewy havregryncookies, og tilsatte så 200 g M&M’s til en almindelig portion. Opskriften giver ca. 40 cookies.

Kommentarer

  1. Namme nam. Ku godt lige kværne sådan én til formiddagskaffen 🙂

  2. Hej Maiken,
    Ha ha ja, det kunne jeg egentlig også godt – de er nemlig væk igen. Er meget taknemlig for opskriften 😉

  3. Nøj de ser gode ud 🙂 og sikke en sød kæreste du er 🙂

  4. Hej Merete,
    Mange tak 😀 De er også super gode – når de er friskbagte 🙂

  5. Hej,
    har prøvet enkelte af dine opskrifter med stor succes.
    Vil bage cockies til min datters konfirmation, men har kun prøvet dem friskbagte. Kan ikke jo ikke bage på selve dagen. Kan de holde sig et par dage i tæt dåse, eller er det bedre med fryser?
    mvh
    Lotte

  6. Hej Lotte,
    Dejligt at de afprøvede opskrifter har været en succes 🙂 Jeg har desværre også næsten kun selv smagt disse cookies friskbagte. Eller dvs., da jeg lavede cookies’ne første gang havde jeg dem med på arbejde dagen efter. De er uden tvivl bedst på 1. dagen. De mister den sejhed, der er i de nybagte cookies. Men hvis man har det in mente, så synes jeg godt de kan fungere efter et par dage i en tætlukket beholder. Har dog ikke prøvet at fryse dem.

floral decoration