onsdag, d. 12. januar, 2011
I aften har vi fået Eksotisk hawaiigryde med vilde ris til aftensmad. Det er en opskrift, jeg har haft i mange, mange år. Kan faktisk ikke huske, hvor jeg i sin tid fik den fra. Den er efterhånden blevet lavet en del gange, og smager efter min mening lige godt hver gang 😀 Det er et godt alternativ til andre gryderetter 🙂
Opskriften er til 4 personer.
Varm olien op i en gryde, og brun kødet. Bacon, løg og karry tilsættes retten, og svitses nogle minutter under omrøring.
Tilsæt porrer, gulerødder og bouillon, hvor der herefter skrues ned for varmen.
Lad retten simrer i ca. 1/2 time eller til kødet er mørt.
Saucen jævnes med maizena rørt med fløde. Varm retten igennem til melsmagen er væk.
Skær ananas i mindre stykker og vend dem i saucen.
Smag saucen til med salt og peber, og server den med de vilde ris.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi
Tags: ananas, Eksotisk hawaiigryde, gryderet, gulerødder, karry, kyllingefilter, porrer, strimler, svinekød i tern, vilde ris
Den gryde er så lækker!;D
Hej,
Det lyder rigtig godt, at du kunne lide det – den er nemlig rigtig lækker 😀