mandag, d. 24. maj, 2010
I dag bestod aftensmaden af burittos med salat og gulerodssalat. Det er en super nem og meget velsmagende ret. Stærkheden kan varieres alt afhængig af om man er til milde – eller stærke retter. Retten tager ikke ret lang tid at lave, for imens kødfyldes laves i gryden, kan de to salater og tilhørende dressing laves.
Opskriften er beregnet til 4 personer.
Pil og hak løg og hvidløg, fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Kom olien i en pande, svits løg og hvidløg, tilsæt kødet og steg ved kraftig varme i 2 min. Tilsæt chili og steg i 1 min. mere, dernæst tomater med væde og kog i ca. 5-8 min., til det er som grød.
Imens skrælles gulerødder, rives groft og stænkes med citronsaft. Iceberg skylles og strimles, og tomater lægges over i både. Ymeren smages til med salt, peber og chili.
Smag fyldet til med salt og peber og evt. ekstra stærke ting. Pak kødsaucen i pandekagerne og læg dem i et ildfast fad.
Burritos stilles i en forvarmet ovn på ca. 190 grader i 8-10 min. til de er gennemvarmede.
Server de varme burritos med salaterne og den tilhørende dressing.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi, Sund mad
Tags: burritos, chili, gulerodssalat, tabasco, tortillas