onsdag, d. 6. april, 2011
Aftensmaden betod i dag af en lækker bøfsalat bestående af bl.a. oksetyndstegsfilet, friske jordbær og cashewnødder, samt lidt Naanbrød som tilbehør.
Det var rigtig lækkert og utrolig nemt at lave. Og så er jeg blevet helt vild med cashewnødder. Mmmm hvor smager de altså bare godt 😀 Som dressing oven på salaten, blev der hældt en smule mørk balsamicoeddike over, samt lidt jordnøddeolie.
Jeg har egentlig ikke rigtig nogen mængde-angivelse på denne type salat, da det egentlig bare er nemmere at tage den mængde af ingredienserne man lige føler for. På den måde kan den også justeres til ens egen smag.
Jeg har brugt følgende:
Skær jordbærrerne i skiver. Rødløget skæres halvt over, og skæres herefter i tynde skiver. Hæld begge dele i en skål, og riv salatbladene i stykker heri.
Steg bøfferne på en pande i et par minutter til de har den rette konsistents og farve. Lad dem hvile i et par minutter, så kødsaften trænger ind i kødet. Skær dem herefter i skiver på tværs af kødfibrene.
Anret salaten på en tallerken, samt de skiveskårede oksetyndstegsfileter. Drys med lidt cashewnødder, samt lidt balsamicoeddike og jordnøddeolie.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi, Sund mad
Tags: Bøfsalat, cashewnødder, friske jordbær, jordnøddeolie, mørk balsamicoeddike, naanbrød, oksetyndstegsfilet, rødløg