tirsdag, d. 21. december, 2010
Aftensmaden bestod i dag af Baronessens grønne grøntsagssuppe fra Caroline Fleming. Den er bare så lækker, især med alt det mad, vi kommer til at spise de næste mange dage her i juletiden – og så er den ultra-nem at lave. Jeg har valgt at dekorere suppen med lidt sød chilisauce, hvilket jeg synes giver suppen et ekstra pift. Til suppen blev der serveret naanbrød. Fandt i øvrigt opskriften på en debatside, så er ikke klar over, hvilken af hendes bøger, opskriften står i.
Hvis man gerne vil have lidt mere bid i suppen, kan man gemme nogle af broccolibuketterne, koge dem i letsaltet vand, og pynte den færdige suppe med dem.
Steg løg, porrer og hvidløg i olivenolie. Hæld fond over, og put broccoli og spinat deri.
Lad det simre 6-7 min, og blend det hele.
Smag til med salt og peber.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi, Sund mad
Tags: Baronessens grønne grøntsagssuppe, Broccoli, Caroline Fleming, naanbrød, porrer, sød chilisauce