mandag, d. 3. september, 2012
For lidt tid siden fik jeg lavet en omgang tarteletter med champignon, skinkestrimler og forårsløg. Meget hurtig og nem ret, og meget økonomisk, da de fleste ingredienser er ret billige. Min foretrukne med tarteletter er klart tarteletter med høns i asparges, men denne type fyld kan sagtens gå i en snæver vending 😉
Opskriften fandt jeg hos Familie Journalen, og egner sig til cirka 2-3 personer – som hovedmåltid.
Skær champignonerne i skiver og rist dem i smørret. Tag dem af varmen og hæld dem i en tallerken, så champignonerne undgår at blive pisket i stykker.
Rør melet i og pisk mælken i lidt ad gangen, mens der røres, så opbagningen bliver jævn.
Tilsæt champignon, skinkestrimler, forårsløg, persille og muskatnød, varm det godt igennem og smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen og kom lidt fyld i hver.
Server tarteletterne drysset med lidt friskhakket purløg.
Kategori(er): Aftensmad, Gastronomi
Tags: forårsløg og persille, muskatnød, skinkestrimler, Tarteletter med champignon, tarteletter med høns i asparges