mandag, d. 23. august, 2010
Jeg så forleden dag nogle super lækre knækbrød, og fandt så opskriften på dem i dag på denne blog. Jeg har faktisk aldrig prøvet at lave knækbrød før, så nu skulle det være. Disse er simpelthen så nemme, og så smager de bare godt 😀
Jeg synes måske de var en smule for salte i smagen, så jeg har valgt at nedjustere saltmængden til ½ tsk i stedet for 2 tsk.
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt vand og olie og rør dejen sammen til en klistret masse.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir ad to omgange – jeg valgte at gøre det på bagepladen. Skær dejen i passende stykker.
Bag knækbrødene ved 200 grader i 15-20 minutter.
Lad knækbrødene køle af, og spis dem evt. med smør på.
Kategori(er): Brød, Gastronomi, Sund mad
Tags: græskarkerner, hjemmelavet knækbrød, hørfrø, solsikkekerner, Sprøde