Grillede kyllingefileter og jordbærsalsa med chili og mynte

lørdag, d. 11. juli, 2015

DSC_2956 4

Jordbærsæsonen er i fuld gang, og det er med at udnytte alle de lækre og skønne bær nu. Oftest burges jordbær i desserter og bageværk, men de kan ligeså fint indgå i et lækkert aftensmåltid. Her har jeg bl.a. lavet en jordbærsalsa med chili og mynte. Det hele blev serveret til et par grillede kyllingefileter.

Til 2 personer blev der brugt:

  • 750 g friske, danske jordbær
  • 1 rød chili
  • 1 lille rødløg
  • 1 lime
  • 1 god håndfuld friskhakket mynte
  • 2 kyllingefileter

Fremgangsmåde

Skyl og rens jordbærrene. Halver hvert jordbær og skær det i små tern – det tager lidt tid, men uhmm det er godt.

Hak rødløget i små tern, og bland det sammen med jordbærrene. Tilsæt saften fra en lime, finthakket chili og en god håndfuld friskhakket mynte.

Krydr kyllingefileterne med lidt salt og peber, og grill dem – evt. på en grillpande, hvis vejret ikke lige viser sig fra sin mest sommerlige side.

Server jordbærsalsaen til de grillede kyllingefileter.

floral decoration