God gammeldags hovedsalat med mormordressing

torsdag, d. 9. juni, 2011

Det fik jeg nemlig til aftensmad i går, sammen med et par pølser og lidt ciabattabrød – ja det bar vidst lidt præg af, at jeg var alene hjemme 😛 Det var SÅ lang tid siden, jeg sidst havde fået denne salat med tilhørende dressing, men det burde virkelig laves noget tidere, for nøj det smagte godt 😀

Salaten er jo simpelthen så simpel, og det er meget få ingredienser, der skal bruges.

  • 1 hovedsalat

Dressing

(Hvis man synes der er for lidt, kan man doble op på mængden, men jeg synes nu den var meget passende)

  • 1 dl piskefløde
  • Saften fra 1 lime (Normalt bruges der citron, men vi havde en lime i rest, så den blev brugt her)
  • Ca. 1 spsk sukker

Fremgangsmåde

Skyl salaten i koldt vand. Dup bladene tørre med et viskestykke eller køkkenrulle, og skær dem i store stykker.

Pisk fløden let, så den begynder at blive lidt cremet. Tilsæt saften fra 1 lime, og smag til med sukker.

Vend dressing og salat sammen lige før servering.

floral decoration