fredag, d. 1. juli, 2011
Jeg fandt en opskrift på nogle lækre og sprøde hjemmelavede müslibarer i et Familie Journalen blad hjemme ved mine svigerforældre. Den opskrift lød ret så lækker, så jeg gik i gang med at lave disse i går.
Det er super nemt at lave, og man kan i bund og grund tilsætte mange andre valgfrie ingredienser, så de smager lige som man synes de skal 😀
Jeg fik ca. 16 müslibarer ud af denne opskrift.
Hak abrikoser og hasselnødder groft og bland dem med tranebær, havregryn og sesam.
Smelt smør, sukker og sirup på en pande ved lav varme til sukkeret er smeltet (så det ikke knaser mere).
Vend havregrynsblandingen i sukkermassen og bland godt.
Hæld blandingen ud i en ovnfast form på ca. 12 x 20 cm beklædt med bagepapir og pres den sammen.Læg evt. et stykke bagepapir over, og mas det sammen med et kagerulle, så bunden bliver nogen lunde jævn.
Bag müslimassen ved 175° i ca. 20 min., og lad den afkøle let.
Skær müslipladen ud i stykker på 2,5 x 5 cm og lad dem blive helt kolde.
Læg dem i en lufttæt beholder, så de ikke mister sprødheden.
Kategori(er): Gastronomi, Mellemmåltid, Snacks
Tags: e og sprøde hjemmelavede müslibarer, hasselnødder, havregryn, sesam, sirup, sukker, tørrede abrikoser, tørrede tranebær