Nougatcreme

mandag, d. 28. juni, 2010

Da jeg skulle bage min lagkage til fejringen af min fødselsdag sidste søndag, tænkte jeg lidt tid over hvad der skulle i kagen som fyld. Valget faldt på en nougatcreme. Den var egentlig ligeså nem at lave som tobleronecremen i og med at den er bygget op efter den samme fremgangsmåde. Denne her creme er forholdsvis tung og lidt kraftig i det – både i smag og konsistens.

  • 300  g nougat
  • 1/4 l piskefløde

Fremgangsmåde

Smelt nougaten sammen med fløden over vandbad. Varm godt igennem. Stil på køl til næste dag. Pisk igennem til den stivner.

Kan nu bruges som fyld oven på en lagkage.

Kommentarer

  1. Hej! Super lækker hjemmeside du har 😉 ville høre med nougat Yemen og tobletonecremenen, om man ik kan lave samme fremgangsmåde bare med Daim??

  2. Hej Lone,
    Mange tak 😀
    Det tror jeg muligvis godt man kan. Det jeg tænker lidt på, er hvor godt karamellen i Daim’en opløses. Har lavet nogle muffins engang med daim, og her blev karamellen nelig blød i de færdigbagte muffins. Så det er da et forsøg værd 🙂

floral decoration